12 PLUS

12plus.md este o platformă dezvoltată de către Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), cu scopul de prevenire a abuzului și exploatării sexuale în rândul adolescenților.  Suntem aici pentru a-ți oferi suportul de care ai nevoie în timp ce parcurgi o perioadă plină de provocări, în care explorezi lumea ta interioară, te confrunți cu schimbări emoționale și ai o mulțime de întrebări fără răspuns.  

Prin intermediul 12plus.md ai acces la un CHAT ONLINE, GRATUIT și CONFIDENȚIAL cu psihologi instruiți în lucrul cu adolescenții. Pentru ca relațiile tale să fie în afara zonei de risc, te încurajăm să discuți deschis despre toate câte se întâmplă în viața ta. Scrie-ne ce nu poți spune nimănui. Îți suntem alături ca să găsim împreună soluții, pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești starea de bine.   

Noi am pregătit pentru tine un conținut structurat care te va ghida să explorezi adolescența în siguranță: 

Istorii cu băieți și fete — află întâmplări reale și experiențele adolescenților care au trecut prin situații tensionate și reflectă asupra riscurilor la care au fost supuși.

Vlog — psihologul se implică și explică tot ce vrei să afli despre dragoste, relații cu părinții și provocările pe care le întâmpini în adolescență. Cunoaște subiecte importante și descoperă mai bine dinamica relațiilor interpersonale. 

Zona A — reprezintă hub-ul articolelor despre adolescență, cu informații clare și relevante despre subiectele care te interesează cel mai mult. Indiferent dacă dorești să afli cum să-ți menții echilibrul emoțional, cum să faci față stresului sau cum să-ți construiești relații sănătoase, aici găsești  răspunsurile de care ai nevoie. 

Fă-ți testul – instrument interactiv care te ajută să-ți descoperi personalitatea și să te înțelegi mai bine pe tine și pe cei din jur. 

Pe 12 plus.md comunicăm, informăm și ne implicăm pentru că adolescența este mai frumoasă în siguranță. Platforma este o sursă utilă destinată, inclusiv și părinților de adolescenți, pentru a le înțelege mai bine nevoile și schimbările fizice, emoționale și sociale prin care trec. 

Accesează 12 plus.md – un spațiu virtual sigur, plin de resurse educaționale și inspirație, pentru a-ți susține creșterea și dezvoltarea în această perioadă deosebită a vieții tale.