Istorii reale

Paula, 16 ani: Era absolut diferit de colegii mei de școală.”

Nu am avut noroc … L-am întâlnit pe Liviu la o petrecere. S-a întâmplat anul trecut, aveam 15 ani. Liviu era serios, nu înjura, era educat. Era absolut diferit de colegii mei de școală. Mi-a spus că trăieşte în Anglia împreună cu părinții și a venit în Moldova în vacanţă la unchiul său. M-am simțit foarte interesant cu el. Povestea lucruri amuzante, arăta frumos… așa că i-am dat numărul meu de telefon.

Am devenit prieteni și apoi am început să ne vedem mai des. Am făcut cunoștință și cu unchiul său, care le fel arăta bine și era interesant. Petreceam deosebit timpul … În familia mea, lucrurile stau cu totul diferit: mama e mereu stresată, niciodată nu aveam bani destui …

Eram fericită, am găsit un prieten, în sfârșit am un iubit. Am crezut că am găsit sufletul pereche. Nu-mi puteam imagina viața fără el. Eram sigură că și el simte la fel.

Într-o zi, Liviu mi-a propus să petrec ultima săptămână de vară la el, în Anglia. Mi-a spus doreşte să-i cunosc familia și prietenii, și să-mi arate orașul în care trăieşte. Știam că mama nu o să-mi permită să plec. A spus că este o călătorie lungă și că eu sunt minoră … În cele din urmă, unchiul lui Liviu a reușit să o convingă, i-a promis mamei să aibă grijă de mine.

În ziua plecării, am aflat că doar eu şi Liviu mergem, pentru că unchiul său trebuie să rămână în Moldova cu niște treburi. I-a dat lui Liviu cheile de la mașină și ne-a urat drum bun.

Eram fericită. Mă gândeam că va fi o călătorie romantică – doar eu și iubitul meu … Însă, când am ajuns, dintr-o dată totul s-a schimbat. Liviu nu mai era acel pe care-l îndrăgisem. Mi-a luat telefonul și m-a lăsat singură. Apoi, trei bărbați au intrat în cameră. Unul dintre ei m-a lovit, unul dintre ei mi-a spus că de acum înainte voi lucra pentru ei. Mi-a tras o palmă peste față și m-au dus într-o altă cameră, unde am văzut mai multe fete ca şi mine … Am fost naivă și am avut prea mare încredere.

Leave feedback about this

  • Rating