Noutăți

Am lansat seria de cluburi “12Plus”

Știi ce înseamnă sponsoring, cât valorează un cadou generos și de ce doare dragostea?

Răspunsuri complete și comentarii pe măsură oferă psihologii – vloggeri pe www.12plus.md, dar cu siguranță vor avea un răspuns pertinent și adolescenții care au participat la primele două cluburi de discuții din cadrul campaniei “Adolescență în siguranță”.

Psihologii Daniela Sâmboteanu, Oxana Șevcenco și Sergiu Toma au discutat cu adolescenții într-un cadru neformal despre dragoste, adolescență, riscuri și alte provocări ale vârstei, iar cei care au avut întrebări s-au ales și cu răspunsuri oferite de specialiștii participanți la Club.

Activitățile de grup realizate în cadrul Cluburilor de discuții le-au permis tinerilor să se cunoască mai bine și să achiziționeze noi abilități de a recunoaște situațiile de risc, de a rămâne în zona de siguranță și de a comunica despre problemele cu care se confruntă în adolescență.

Pe lângă informațiile utile și gustările delicioase care au dat savoare și culoare discuțiilor, fiecare participant a primit în dar gentuțe stilate, postere, leaflete și un set de rechizite unice marca 12plus.

În curând vor fi organizate alte întâlniri cu adolescenții în cadrul Cluburilor de discuții „12 Plus”, iar pentru a te înscrie trebuie doar să expediezi un mesaj la:  info@12plus.md sau pe pagina de Facebook 12plus.

Vedeți poze de la cele 2 cluburi 12 Plus, aici și aici.

Leave feedback about this

  • Rating