Articole Siguranță în comunitate

Ce înseamnă să fii atractiv/ă?

A fi atractiv/ă înseamnă mai mult decât să îți placă ceea ce vezi în oglindă.Ești atractiv/ă atunci când ești diferit/ă și unic/ă față de semenii tăi, iar acest fapt este remarcat și de ceilalți.

Atractivitatea adevărată nu doar întoarce privirile altora către tine, dar și menține interesul față de persoana ta.

Gândește-te un pic la :

Cum miroase pielea ta, hainele pe care le porți?

Un miros curat și plăcut stârnește curiozitate și poate provoca întrebări sau o primă reacție de genul: „Wow..!” Nu da explicații, poți doar să spui: „Da…Mulțumesc”!

• Care părți ale corpului tău sunt doar ca la tine?

O aluniță, lungimea părului, felul cum îl aranjezi? Poate ochii sau zâmbetul? Ia oglinda, sună un prieten și în timp ce vorbești, observă, ce îți place? Poți valorifica unicitatea ta!

• Roagă pe cineva să facă poze cu tine atunci cînd nu știi că te fotografiază și vezi ce e acolo despre cum te crezi?

Explorează-ți profilul și cere o părere de la cei în care ai încredere.

• Când porți o discuție și ți se cere părerea, iar tu ai avea multe de spus, expune-o doar pe jumătate și oprește-te zicând : „Aș mai spune… dar nu e cazul! ”

• Intră în discuții cu alții când tema discutată e domeniul tău de interes și ai multe de zis la acest subiect. Atunci încrederea e mai mare, iar alții pot descoperi atuurile tale.

• În dezbateri poți interveni cu fraza: Am o altă părere despre asta (dacă chiar o ai) și așteaptă până ceilalți devin curioși și te întreabă.

Acestea sunt doar câteva exemple pe care le poți pune în practică, dar nu uita că cel mai atractiv și seducător organ este creierul! Gândește, fii atractiv/ă și rămâi în zona de siguranță!

Leave feedback about this

  • Rating