Vlog

 Chatul 12plus – consultații psihologice gratuite și online pentru adolescenți

Salutare!

Sunt Natalia Kaptalan, psiholog în programul 12plus, și astăzi vreau sa-ți povestesc despre pagina 12plus chat.

Nu te înțelegi bine cu părinții? Experimentezi certuri, bârfe, trișări…. la școală? Nu-ți poți face prieteni? Îți place o fată/băiat și nu știi ce să faci?

Poți găsi sprijin și răspunsuri la aceste întrebări și la multe altele pe chatul 12plus, care este disponibil pe platforma www.12plus.md.

Dar mai întâi de toate, lasă-mă să-ți prezint site-ul 12plus.

Acesta reprezintă o resursă unică, creată special pentru adolescenți cu vârsta de peste 12 ani. Aici, psihologii noștri se scufundă în lumea ta, a adolescenților, și încearcă să împărtășească aceleași interese cu tine, să-ți cunoască problemele și să-ți înțeleagă dorințele. Pe pagina noastă, vei găsi articole, comentarii, videoclipuri tematice și multe altele.

Aceste resurse te vor ajuta să găsești soluții pentru situațiile dificile din școală, să comunici eficient cu părinții, să știi cum să te protejezi pe tine însuți și pe colegii tăi de hărțuirea online, să recunoști și să faci față bullying-ului, să dezvolți încredere în tine și să devii lider în mediul tău, să înțelegi pașii potriviți în relațiile de dragoste și intimitate sexuală, să-ți gestionezi emoțiile și să atingi succesul.

Pe site-ul nostru, poți beneficia și de un chat special cu un psiholog.

Chatul 12plus reprezintă o platformă online unde ai posibilitatea să discuți cu un psiholog în mod anonim și confidențial. Indiferent de dispozitiv, chiar de pe telefon, poți adresa psihologului orice întrebare care te preocupă, și vei primi răspunsuri imediate.

Îți garantăm anonimatul!

În discuția cu psihologul, poți aborda problemele care te frământă, primind sfaturi și dezvoltând strategii pentru a-ți îmbunătăți starea emoțională. Te asigurăm că orice discuție pe chat este complet confidențială, pentru că ne pasă de siguranța ta! Suntem încrezători că informațiile și experiența noastră te pot ajuta să depășești orice obstacol!

Accesează site-ul nostru, pune întrebări și nu-ți fie teamă să discuți orice situație sau să ceri ajutor.

Leave feedback about this

  • Rating