Vlog

Chatul 12plus – un serviciu anonim și confidențial pentru adolescenți

Salut, mă numesc Alexandru și sunt psiholog. 
Bine ai venit pe chatul 12 plus! 
 
Astăzi, vreau să-ți povestesc despre beneficiile chatului online 12plus, locul unde adolescența poate fi înțeleasă mai ușor. 

Cum ar fi să poți purta o conversație cu un psiholog oricând simți nevoia, indiferent de timp sau de spațiu?  
Chatul 12plus îți oferă posibilitatea de a discuta cu un psiholog experimentat, fără teama de a fi criticat sau judecat.  

Anonimatul și confidențialitatea sunt principiile noastre de bază, de aceea, te încurajăm să discuți liber despre orice subiect care te preocupă, fără să-ți faci griji în privința divulgării datelor tale personale sau a criticilor nedorite. 
Chatul 12plus a fost creat special pentru adolescenți, de aceea, este flexibil și poate fi accesat de oriunde.  

La începutul conversației, vei fi rugat să te înregistrezi cu o adresă de e-mail, dar nu te îngrijora, aceasta este folosită doar pentru asigurarea confidențialității discuțiilor cu psihologul. 

Dacă ai dubii, hai să-ți povestesc despre un adolescent care a folosit chatul nostru. În lupta cu stresul, a găsit sprijinul esențial în chatul 12plus. Datorită discuțiilor cu un psiholog, a reușit să își împărtășească gândurile și să primească recomandări valoroase pentru a depăși momentele dificile.  

În doar câteva săptămâni, starea lui emoțională s-a îmbunătățit, crescând nivelul de încredere în sine și redescoperind bucuria de a trăi. 

Acest exemplu arată cât de benefice sunt discuțiile cu un specialist în momentele grele, iar chatul nostru îți oferă această posibilitate! Poți găsi soluții pentru problemele cu care te confrunți – gratuit, confidențial și la distanță.  

Echipa noastră este aici pentru a te ajuta în procesul de dezvoltare personală și depășire a dificultăților. 

Dacă te afli într-o situație similară sau ai nevoie de ajutor, scrie-ne pe chatul 12plus! 

Leave feedback about this

  • Rating