Vlog

Cum poți discuta cu un psiholog la distanță și confidențial?

Salut, ești pe canalul 12plus și eu sunt Irina Bostan, psiholog.

Dacă încă nu știi că pe platforma 12plus există un chat prin intermediul căruia poți să te adresezi unui psiholog, urmărește acest video până la capăt!

Acest chat este special conceput pentru adolescenți ca tine, cu vârsta de peste 12 ani, indiferent de limba pe care o vorbești, de naționalitatea ta sau de țara din care provii.

Poți discuta în scris cu un psiholog adevărat, nu cu roboți! Totul este absolut gratuit. În plus, garantăm confidențialitate maximă, ceea ce înseamnă că discuția ta cu psihologul este complet confidențială și niciunul dintre prietenii, colegii de clasă, membrii familiei sau profesorii tăi nu vor afla vreodată despre conținutul conversației tale sau că te-ai adresat unui psiholog.

De asemenea, poți accesa chatul folosind numele adevărat sau un nickname.

Discută cu psihologul despre orice te interesează, te preocupă sau te îngrijorează.

Pune întrebări de orice gen: despre relațiile cu prietenii, colegii de clasă, rudele, profesorii sau familia. Vorbește despre sentimente, despre relațiile amoroase și intime, despre emoțiile pe care le trăiești, despre sănătatea ta sau despre schimbările care se petrec în corpul tău în această perioadă.

De asemenea, poți discuta despre situațiile în care te-ai simțit nedreptățit sau dacă ai fost martor, inițiator sau ținta unei relații abuzive sau a unui act de hărțuire.

Le fel, poți afla mai multe despre dezvoltarea personală, încrederea în sine și abilitățile sociale și de comunicare.

Specialiștii noștri sunt aici pentru a te ajuta, indiferent de dispoziția sau starea ta de spirit, pentru a te asculta și a-ți înțelege sentimentele, pentru a-ți oferi sprijin și a te ajuta să găsești cele mai sigure și mai fiabile soluții la problemele tale, precum și pentru a-ți împărtăși informații utile și interesante. 

Acum, vreau să te rog să povestești despre oportunitatea de a discuta cu un psiholog și altor adolescenți ca tine, prietenilor tăi, cunoștințelor, colegilor de școală, mai ales dacă cunoști pe cineva care se află într-o situație dificilă: fizică sau emoțională. Nu uita că un răspuns primit la timp, mai ales la o întrebare care te frământă, îți poate face viața mai ușoară!

Mai multe informații despre chat, poți găsi pe platforma 12plus!

Așteptăm cu nerăbdare să discutăm cu tine!

Leave feedback about this

  • Rating