Articole

De ce oare doare dragostea?

De ce oare doare dragostea? Este probabil cea mai frecventă întrebare

pe care și-o adresează adolescenții care încearcă acest sentiment pentru prima dată. Ți s-a întâmplat să simți intens nevoia unui suflet-pereche cu care să împărtășești secrete, gânduri, dileme, temeri?! Iar dacă n-ai întâlnit această persoană la momentul dorit, sigur te-au încercat sentimente de singurătate, izolare, tristețe și gândul că această stare va continua veșnic.

Odată cu apariția iubitului, iubitei vei simți cu totul altceva. Vei zâmbi, chipul tău va fi luminos, fiecare mișcare plină de fermitate, iar ideile și planurile de viitor din ce în ce mai multe. Consideri probabil că transformarea a avut loc datorită persoanei iubite, că ea a făcut ceva deosebit, de aceea s-au produs aceste schimbări.

Toate schimbările pozitive care s-au produs în acest moment nu au legătură cu faptul că cealaltă persoană este într-un anumit fel. Autorul schimbărilor este persoana care s-a îndrăgostit!

Îndrăgostit/ă fiind vei inventa sute de scenarii și dorințe. Iar rolul principal îi va reveni persoanei iubite, care trebuie să fie ideală: să iubească, să fie atentă la necesități, etc. Atenție! Nici o persoană nu este obligată să satisfacă așteptările cuiva. Dacă aștepți ca persoana iubită să fie cumva și să facă ceva doar din motiv că așa vrei tu, să știi că neapărat vei trăi dezamăgirea.

Leave feedback about this

  • Rating