Articole Siguranță în comunitate

Pentru ce iubesc pe cineva?  

Îmi place că mă sună. Îl/o iubesc pentru că mă susține și la bine, și la greu. Îmi face complimente. Are un zâmbet frumos, mi-ar plăcea să-mi zâmbească când mă vede!

Tu ce motive găsești pentu a iubi pe cineva?

Când dă buzna peste tine ca o avalanșă, dragostea pare a fi destul de complicată. La început aleg ochii (te-ndrăgostești de ceea ce vezi) și abia după câteva fapte se conectează și gândirea, iar tu descoperi că mai conteză să se comporte și corespunzător așteptărilor tale. Poate crezi că e suficient ca el/ea – să fie drăguț/ă cu tine și e de ajuns, dar să știi că nu e chiar așa.

Vezi mai jos trei tipuri de întrebări care te vor ajuta să înțelegi pentru ce iubești pe cineva.

  1. Pentru cine este

Îți place cum arată și ce interese are? Există lucruri la el/ea care te provoacă să îți dorești să îl/o ții de mână sau să vrei să stați pe aceeași bancă în parc?

  1. Pentru felul în care se comportă cu mine

Își respectă promisiunile? Este de încredere? Te tratează respectuos? Sare în apărarea ta chiar și când nu ești lângă el/ea ?

  1. Pentru că știe să fim împreună

Vorbește frumos despre tine și când nu ești lângă el/ea ? Îți respectă opinia și nu „cere” ce nu ești gata să oferi ? Are timp pentru tine și doar pentru tine ? Faceți îmrepună doar ce vă doriți amândoi?

 Asemenea întrebări scot la iveală nu doar cuvinte frumoase, dar și faptele la care e bine să fii atent/ă atunci când iubești pe cineva. Iubește persoana lângă care te simți și ești în siguranță!

 

Leave feedback about this

  • Rating