Noutăți

Relațiile de dragoste în adolescență – subiectul unui nou Club 12plus

Se spune că dragostea se citește-n ochi, în stele și se ghicește pe flori de romaniță, dar haideți să recunoaștem, la vârsta adolescenței avem nevoie, totuși, de răspunsuri mai convingătoare și argumente mai serioase.

Apropo, la cel de-al treilea Club de discuții „12plus” asta s-a și întâmplat, participanții au adresat întrebări, psihologii au lansat „provocări” și împreună au căutat răspunsuri convingătoare la teme actuale la vârsta adolescenței!

Evenimentul a fost moderat de psihologii vloggeri,  Oxana Șevcenco și Sergiu Toma, care preț de două ore au antrenat adolescenții în discuții captivante și i-au provocat să caute, dar și să găsească, soluții la situațiile-problemă cu care se confruntă tinerii în adolescență.

A fost mai mult decât interesant, a fost util, distractiv, cognitiv și delicios. După discuții energizante și captivante, suntem siguri că toți participanții la eveniment vor ști cum să depășească momentele delicate, cum să vorbească despre sentimente, stări și așteptări în relațiile de iubire!

NOTĂ! În curând vor fi organizate alte întâlniri cu adolescenții în cadrul Cluburilor de discuții „12 Plus”, iar pentru a te înscrie trebuie doar să expediezi un mesaj la:  info@12plus.md sau pe pagina de Facebook/12plus.md

Vedeți mai multe poze de la club aici.

Leave feedback about this

  • Rating