Noutăți

Un nou club de discuții 12plus, o nouă localitate – Ghidighici  

Adolescența este mai frumoasă în siguranță. La această concluzie a ajuns un grup de adolescenți din localitatea Ghidighici care au participat recent la tradiționalul club de discuții 12Plus.

Relațiile de dragoste în adolescență, provocările acestei vârste dar și comunicarea între adolescenți au fost subiectele ce au antrenat în discuții și dezbateri tinerii din Ghidighici. Clubul a fost moderat, și de această dată, de către psihologii din cadrul Campaniei „Adolescență în siguranță”, Sergiu Toma și Oxana Șevcenco.

Curioși din fire și dornici de a afla răspunsuri de la persoane de încredere, adolescenții din Ghidighici au ținut să afle cum și cui să vorbească despre probleme, sentimente și relațiile de prietenie, cum să înțeleagă dacă cineva îi iubește și cum să depășească situațiile problematice cu care se confruntă la această vârstă!

Responsabili, activi și implicați, așa s-au dovedit a fi adolescenții care imediat după eveniment s-au angajat să devină promotori ai campaniei „Adolescență în siguranță”,  în rândul colegilor de școală și al prietenilor adolescenți.

NOTĂ! În curând vor fi organizate alte întâlniri cu adolescenții în cadrul Cluburilor de discuții „12 Plus”, iar pentru a te înscrie trebuie doar să expediezi un mesaj la:  info@12plus.md sau pe pagina de Facebook/12plus.md

Mai multe imagini de la eveniment găsiți pe pagina de Facebook: /12plus.md

Leave feedback about this

  • Rating